Over ons

Geachte bezoeker,

De kwaliteit van decoratiewerken is van het grootste belang voor het eindresultaat en bijgevolg ook voor uw tevredenheid.

Daarom stel ik Decoratiewerken Gauwloos BVBA graag even aan u voor. De firma werd opgericht medio 2000 en richt zich voornamelijk tot decoratiewerken bij particulieren en kleine ondernemingen. Dit ligt immers in de lijn van mijn ervaring, die ik van 1992 tot de start van de vennootschap heb opgedaan bij o.a. een gerenommeerd decorateur te Sint-Niklaas.

Het ligt bijgevolg voor de hand dat ik ervoor gekozen heb met Decoratiewerken Gauwloos BVBA verder te specialiseren in verfijnde technieken en kwalitatief hoogstaande afwerking, zonder daarbij echter het belang van een eerlijke prijs uit het oog te verliezen. Gezien ook de materiaalkeuze van wezenlijk belang is voor het eindresultaat, gebruiken wij consequent de professionele producten van het Belgisch kwaliteitslabel Boss Paints.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wenst of graag enkele van onze reeds uitgevoerde werken ter plaatse zou willen bekijken. Foto’s vindt u ondertussen alvast op deze website.

Uiteraard leveren wij indien gewenst graag een vrijblijvende offerte af.

Met vriendelijke groeten,

Dave Gauwloos
zaakvoerder